در این پادکست به سوالاتی در زمینه دوره شناخت تواناییها و رشد فردی پاسخ دادهام. شما میتوانید سوالهای خود را در زمینه مدیریت و رهبری، مدیریت منابع انسانی، همکاری تیمی، کوچینگ، رشد فردی و مواردی از این دست بپرسید. لطفا سوالات خودتون رو از طریق کامنتهای این مطلب یا از طریق ask.fm/amirmehrani برای من ارسال کنید.
دانلود از مدیا فایر
Showing 5 comments
ممنون از لطفتون. بی صبرانه منتظر شروع دوره پاییز هستم. لطفا اگر امکان دارد، زودتر اطلاع رسانی کنید.
2 ماه دیگه هم صبر می کنیم. مشکلی نیست آقای مهرانی
سلام
باید تشکر ویژه کنم به این خاطر که زمان عمده ای از پادکست رو به سوالات من اختصاص دادید و عذرخواهی کنم به خاطر سوالات کلی، چون باخودم فکر میکردم توضیحات باعث حجم بیشتر میشه
اما ممنونم که بااین حال، بهترین پاسخی رو که میشد دادید
و یک تشکر هم بابت همایش معنویت در کسب وکار که اونجاهم من پاسخ بسیاری از سوالاتمو گرفتم_اون برگه چندسوالی از همه سخنرانان از طرف من بود- و به خاطر حضور در اون همایش همیشه مدیون شماهستم
درست زمانی که آدم ناامید میشه و شنیدن اینهمه اخبار حالشو بد میکنه، خیلی خوشحالم که افرادی چون شما و تیمتون در گسترش این مفاهیم دارید تلاش میکنید و حتما به نتیجه خواهید رسید
پیشنهادی هم که داشتم این بود که فایل پرسش و پاسخ نهایی همایش رو ای کاش منتشر میکردید چون بسیار عالی بود و جمع بندی خوبی بود
بازهم تشکر
سلام
من دارم تو یه شرکت نسبتا بزرگ خصوصی استخدام میشم. فرایند استخدام بسیار قانونمند و بعد از یک جلسه فنی تخصصی بر اساس مصاحبه های مختلف و کاملا جدی توسط مشاورین منابع انسانی دنبال میشه و در صورت داشتن صلاحیت، فرد رو استخدام می کنن. نکته قابل توجه اینه که از اولین فرم مشخصات تا بقیه مصاحبه ها پرسشی وجود داره که از نقاط قوت و ضعف شما سوال میکنن.
درمورد نقاط قوت یا توانایی ها که مشکلی نبود. اما راستش من با نگاه به وضعیت خودم به غیر از یک مورد، ضعفی در خودم پیدا نکردم (که البته این یک مورد رو هم معتقدم ضعف نیست).
تو آخرین جلسه با مدیر عامل شرکت، ایشون گفت که مگه میشه یه فرد 32 ساله هیچ ضعفی نداشته باشه. من در جواب با اشاره به دوره شناخت توانایی ها و مباحث دوره، گفتم که راستش من تا حالا اینقدر به ضعف های خودم فکر نکرده بودم که بخوام چیزی رو شناسایی بکنم. من عموما با توانایی هام به جلو پیش میرم و اگر جایی به ضعفی برخورد کنم که بخواد مانع رشد و پیشرفت من بشه اون رو برطرف یا راه چاره ای براش پیدا میکنم، روشی که تا حالا بکار بستم. من فرایندی رو بنام “شناخت ضعفها” نشنیدم و …
حالا پرسش من از شما و بقیه دوستان اینه که آیا ما همواره باید ضعفهامون رو شناسایی کنیم و برای اصلاح اونها اقدام کنیم؟
آیا هر فردی باید با توجه به توانایی هاش مسیر خودش رو انتخاب کنه یا با توجه به ضعفهاش؟
یا اصلا میشه آدم هیچ ضعفی نداشته باشه (حداقل به نظر خودش)؟
با سپاس
سلام
2 تا سئوال داشتم (و برای روشن شدن آن، سئوالات جزییتری مطرح کردم)
به نظر شما الگوی موفقیت باید بومی باشه؟
مثلاً یک نوجوان و جوان برای انگیزه گرفتن برای پیشرفت، باید سرگذشت استوجابز و بیل گیتس را مطالعه کنه یا یک کارآفرین ایرانی را؟
الان بازار پر شده از کتابهای موفقیت و جالب این است که دهها و صدها عنوان از این کتابها هر سال چاپ میشه! به نظر شما واقعاً موضوع موفقیت اینقدر پیچیده است که نیاز به انتشار این همه کتاب داشته باشه؟ (علاوه بر دهها مطلب جدیدی که در سایتهای فارسی هر روز درباره موفقیت به چاپ میرسه!) (نمیخوام تبلیغ کتاب نخواندن کنم ولی تا به حال مصاحبهایی با یک فرد کارآفرین و ثروتمند ندیده ام که علت موفقیتاش را مطالعه کتاب و بخصوص این گونه کتابها اعلام کرده باشه!) آیا برای موفقیت باید این کتابها را مطالعه کرد؟ اگر جواب شما به این سئوال مثبت است از بین این تعداد کتاب چطور کتاب مناسب را انتخاب کنیم؟