
صبحانهای برای یک روز تعطیل
احتمالا برای افرادی مثل من که صبح روزهای کاری فرصت خوردن صبحانه رو ندارند، شاید یکی از جذابیتهای این روزها با آرامش صبحانه خوردن باشد. بهنظرم صبحانه در عین سادگی میتواند یکی از جذابترین وعدههای غذایی باشد و برای افراد پرمشغله میتواند زمان مناسبی برای در کنار خانواده بودن باشد.
امروز میخوام دستور صبحانه مورد علاقه خودم رو براتون بگم شاید که برای شما هم جذاب بود. شاید هم شما صبحانه ویژهای دارید که با میل کردن آن روز خود را میسازید و دوست داشتید درباره آن صحبت کنید! بله این مطلب، یک مطلب آشپزی است و واقعا این مطلب در وبلاگ thecoach.ir که همیشه در زمینه شغل و کسب و کار مطلب داشته، منتشر شده است و مجبورم برای تولید کنندههای موادغذایی که از آنها استفاده میکنم هم تبلیغ کنم.
مواد لازم:
نان جوی گردویی نانآوران
پنیرگردویی کاله
گوجهفرنگی
روغن زیتون (ترجیحا بو دار)
ریحون
نمک
دستور تهیه:
این صبحانه همان نان و پنیر و گوجه ساده است با کمی تغییرات. گوجههای خورد شده را به روغن زیتون آغشته کنید و کمی نمک به آن بزنید. سپس کمی روغن زیتون روی نان بمالید، پنیر را اضافه کنید، گوجه را روی پنیر قرار دهید و یک یا دو برگ ریحون روی گوجه فرنگی بگذارید. تصویری که میبینید همین صبحانه است با این تفاوت که من ریحون نداشتم. دقت کنید که این ترکیب با پنیر گردویی و نان جو تبدیل به یک صبحانه ویژه میشود و روغن زیتون اگر از نوع بو دار آن بدتان نمیآید نقشی کلیدی دارد.
لذت ببرید…
——————————————————————————————————————————————————
این مطلب در وبلاگ thecoach.ir منتشر شده است. شما میتوانید مشترک خورا ک این بلاگ شوید.
برای آگاهی از زمان ثبتنام کارگاه شناخت تواناییها در خبرنامه آموزشی عضو شوید.
بله خیلی عالیه . تازه ما دهاتیا ریحونو از باغچمون می چینیم و نانو از گندممون حاصل میاریم و اضافه کنید به شیری که از گاومون می دوشیمو و سرشیر و کره رو از همین شیر تازه می گیرم
حالا حساب کن صبحونمون چه شود:D
“بله این مطلب، یک مطلب آشپزی است و واقعا این مطلب در وبلاگ thecoach.ir که همیشه در زمینه شغل و کسب و کار مطلب داشته، منتشر شده است”
نیازی نیست همیشه دنبال شغل و کسب و کار باشیم. تننباوم یه کتابی داره به اسم “how to prepare your input” ؛ کتاب آشپزیه!
آشپزی صنعت گرانی و بسیار سودآوری است. شما در نظر بگیرید با مواد اولیه به ارزش 2 دلار محصولی به قیمت 7 یا 10 یا n دلار رو ایجاد می کنید. در حین کار باید از خلاقیت و دقت بالا بهره ببرید و مغز خودتون رو 100 فعال نگه دارید.
اون وقت سر صبح معدتون تعجب نکرد؟!(:
راستی همیشه این فکر ذهنمو به خود مشغول کرده .
مثلابیاییم تو یه شهر بزرگ یه مغازه بزنیم مخصوص محصولات ارگانیک یا طبیعی که درش بشه فقط محصولات طبیعی بخ فروش برسه
مثلا کره طبیعی – ماست – سرشیر – شیر گرم – دوغ طبیعی – پنیر که تقریبا همه رو می شه به صورت سنتی گیر اورد. همچین چیزی کم دیدم
به به چه صبحانه ی عالیی 🙂
@رحسم توی تهران مغازههای این سبکی تک و توک بوده. اما حتما اگر درست برنامهریزی بشه اینکار میتونه ایده خوبی باشه.
دو عدد مرغانه
نیمرو شده به سبک چشم گاوی!
3 عدد لیمو ترش تازه پوست نازک
1 یک عدد گوجه نسبتا بزرگ حلقه حلقه شده
6 عدد خیار شور متوسط خلال شده
یک عدد نان سنگک برشته نستبا داغ
اکشن!
@رحسم
عزیزم به این محصولاتی که شما اشاره فرمودین که نمیگن ارگانیک، در نهایت میشه اسمشو گذاشت سنتی یا محلی
ارگانیک تعریف خاص خودشو داره و به طور ساده به محصولی گفته میشه که هم بذر، هم محیط نگهداری و هم شرایط عرضه به بازار فاقد هیچ دخالت تکنولوژی باشه. مثلا با بذرهای امروزی اصلاخ نژادی شده نمیشه محصول ارگانیک داشت.