پادکست: دورنمای کار و زندگی

همیشه در پس ذهن همه ما تصویری وجود دارد از آینده. می‌گم همیشه چون واقعا این تصویر وجود دارد و شرایط و فشارهای زندگی و کار و روزمرگی باعث می‌شود که آن را فراموش کنیم. در این پادکست در مورد تاثیر در نظر گرفتن ویژن در کار و زندگی صحبت می‌کنم. در ضمن این پادکست در پاسخ به سوال یکی از خوانندگان بلاگ تهیه شده است.

لینک دانلود – حجم 5.19MB

مدت زمان 5دقیقه و 40 ثانیه

[podcast]https://dl.dropbox.com/u/8301886/Podcasts/Vision-thecoachir.mp3[/podcast]

——————————————————————————————————————————————

در صفحه بپرسید؟ می توانید سوالات خود را در زمینه مطالبی که در بلاگ می نویسم مطرح کنید تا درباره آنها مطلب بنویسم.

می توانید مشترک فید مطالب این بلاگ بشوید و یا در توییتر من را دنبال کنید.

بلاگ سازمانی خود را ثبت کنید تا در Thecoach.ir به خوانندگان جدید معرفی شود.

خدماتی را که می توانم ارائه بدهم مطالعه کنید و در صورت نیاز با من تماس بگیرید.

Showing 0 comments
  • مژگان بهروان
    پاسخ

    تامل برانگیز بود..

    تو یه بازه ای زیاد به این موضوع فکر می کردم و الان از این بابت خوشحالم.

    ممنون از 5دقیقه ای که در عین پیچیدگی موضوع خیلی ساده بیان کردید.

  • مایا
    پاسخ

    خسته نباشی مربی

  • علي نعمتي شهاب
    پاسخ

    آورين آورين
    يک فيلمي هست به اسم ويژن که توش طرف همين نکاتي که شما گفتي را بيان مي‌کنه. الان ياد اون افتادم.
    سازمان مديريت صنعتي به فارسي دوبله‌اش کرده. اگر توفيق زيارت بالاخره دست داد، حتما مي‌دم خدمت‌تون ببينيدش.

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @علی نعمتی شهاب علی بده ببینیم 🙂

  • رضا قربانی
    پاسخ

    ممنون. جالب بود.

  • roho
    پاسخ

    ممنون ، خیلی بجا و خوب بود.

    چند تا مطلب به ذهنم رسید ،
    1- یک حدیث هست : (حاسبو قبل ان تحاسبو) به حساب کارهای خود رسیدگی کنید قبل از اینکه از شما حساب بخواهند (یوم الحساب).

    2- ماهی قزل آلا همیشه خلاف رود شنا میکنه و از آبهای کم عمق ، آبشارها ، شکارچی ها عبور میکنه تا به بالای رود برسه تا تو بهترین نقطه تخمریزی کنه و نسلش تو بهترین جا پرورش پیدا کنه.

    3- یه داستان کوتاه: یک قورباغه تو یک چاله خیلی عمیق افتاد.حیوانات جمع شدن دور چاله و اونو میدیدند و میگفتن چاله عمیقه و تو کوچیکی و نمیتونی بیای بیرون. قورباغه چندین بار پرید اما دوباره برمیگشت سرجای اول، چندین بار پرید و از دیوارها زخم خورد ولی ادامه داد تا بیرون اومد،میدونید چرا؟

    اون کر بود.

  • ahmd
    پاسخ

    مسیری که از ابتدا اشتباه رفته باشیم سخت بتوان اصلاح کرد.
    خوب بعد از پرداختن به ویژن، دوباره کار روزانه را ادامه خواهیم داد و ویژن فراموش می شود تا ویژن پردازی بعدی.
    خوب چه می توان کرد؟ تا حالا فهمیدیم که باید به این کار را عادت کرد اما چگونه؟

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @ahmd چیزق به اسم ویژن پردازی وجود نداره به نظرم بهتره کمی با دقت تر دوباره گوش کنید. چیزی که شما ازش صحبت کردید رویا پردازیه ما رویاس کاری رو داریم بهش فکر میکنیم هیجان زده میشیم بعد میذاریمش کنار و بر میگردیم سر کار قبلی. باز هم تاکید میکنم این رویا پردازیه. ویژن یک موضوع است که شما در نهایت در زندگیتون می خواید این کار کار و این روش و سبک زندگی و کار را داشته باشید.
    مسئله بعدی اینه که شما ویژن رو جدای از زندگی روزانه می دونید من اشاره کردم که این موضوع وجود داره در درون ما و ما فراموشش میکنیم. وقتی که به ویژنمون عادت کنیم و باهاش هماهنگ بشیم اونوقت روش کار کردن و زندگی کردن ما خودبه خود تغییر میکنه چون داریم بر اساس یک فلسفه که همیشه در پس ذهنمون هست زندگی میکنیم.
    پادکست های دیگه ای در این زمینه منتشر خواهد شد که بخشی از جواب شما هم اونجا خواهد بود.

  • ahmd
    پاسخ

    @امیر مهرانی
    مرسی از توضیح، مطمئنم که در ادامه این پادکست صحبت های زیاد دیگری دارید که بی صبرانه منتظر شنیدن یا خواندن آنها هستیم.
    الان که کامنت قبلی ام را خواندم متوجه شدم که چقدر بد توضیح دادم و شما برداشت دیگری از آن نوشته کردید.
    در آنجا قصد داشتم بگویم که به همان دلیلی که افراد چند سال پس از دوران پرشور ابتدای جوانی می بینند که در مسیر دیگری افتاده اند و میبینند که جایی که در آن قرار دارند با جایی که می خواستند برسند خیلی فاصله دارد، چرا نباید این اتفاق دوباره بیفتد؟
    فرد مثلا با گوش کردن این برنامه شما به دورنمای زندگی خود نگاه می کند و برنامه ای می چیند، اما فردا باید دوباره سر کار برود و با همان افراد از صبح تا شب سر و کله بزند و بعد از چند روز دوباره ویژن فراموش می شود و زندگی معمول خود را ادامه خواهد داد.
    شما گفتید که باید عادت شود که دورنما و اهداف خود را همیشه در نظر داشته باشیم.
    خیلی از نویسندگان مطرح هم بر آن تاکید کرده اند، برایان تریسی در خیلی از کتابهایش اشاره کرده است که هر روز صبح که از خواب بیدار شدید چه بهتر که اهداف ترسیم شده خود را در زندگی به یاد آورید.
    فکر کنم که این خود داستان مفصلی است که کتابها درباره آن نوشته اند و می نویسند.
    وقتی متوجه شدیم که دورنمای زندگی مان را چه بهتر همیشه به یاد داشته باشیم، تازه به هوشیاری از جایی که قرار داریم و مسیری که وجود دارد رسیده ایم و طی مسیر خودش آگاهی و دانش بیشتری می خواهد.
    خیلی مشتاقم تا در برنامه های بعدی تان جزئیات و نکات بیشتری از چگونگی آن بپردازید.

  • عباس
    پاسخ

    خسته نباشید. جالب بود

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @ahmd در پادکستهای بعدی راجع به نقاط قوت افراد صحبت خواهم کرد بخشی از موضوع هم در کارگاه هایی که بزودی برگزار خواهم مطرح می شود. مسئله اینجاست که معمولا آدمها تا به نقطه درد نرسند کاری نمی کنند. مثلا خصی به این فکر میکند که حالا که درآمد دارم چرا باید تغییر شغل بدم؟ اما شرایطی پیش خواهد آمد که ممکن است شما بگویید تحمل این وضعیت دیگر برایم امکان نداردو اقدام به تغییر شرایط کنید که خود این موضوع بخاطر فشارهایی که در لحظه تحمل می کنید باعث می شود که برای خلاصی از شرایط فعلی دوباره با تصمیم اشتباه خود را دچار مشکل کنید. اما در نظر داشتن ویژن که با اهداف متفاوت است باعث می شود تا تمایلات ما بصورت ناخودآگاه به سمت کار مورد علاقه مان برود. یا حداقل فک. کنیم که کاری که چطور کاری که در حال انجام آن هستیم در مسیر ویژنمان می تواند باشد. در هر صورت ویژن به تنهایی کاری نمی کند حتما در پادکستهای بعدی بیشتر در این مورد توضیح خواهم داد.

  • علی اقدم
    پاسخ

    ممنون واقعا جالب بود ،امیدوارم همیشه موفق باشید

  • محسن
    پاسخ

    امکان دانلود یا پخش وجود ندارد

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @محسن محلی که فایل‌ها قرار داشت فیلتر شده بود که درستش کردم. می‌تونید دانلود کنید.

  • MoHsen
    پاسخ

    با سلام
    پادکست خوبی بود، متشکر. نمیدونم این پادکست در جواب سوال من بود یا نه؟
    ولی یک سوال اساسی این وسط هست:
    شما اشاره کردین که شخص در اول کارش فکر میکنه که خیلی مهمه و داره کاری میکنه که دنیا رو تغییر میده. حالا سوال من اینه چه فرقی هست بین افرادی که واقها دنیا رو تغییر میدن و افرادی که فکر میکنن دارن دنیا رو تغییر میدن؟
    به نظر من این بحث، بحث واقعا مهمیه و امیدوارم بقیه دوستان هم شرکت کنن.

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @MoHsen خیلی سخته که در این مورد بخوام در چند خط توضیح بدم. اما مسلما آدمهایی که دنیا رو در هر اندازه – یعنی جه یک خانواده باشه و چه یک شهر، کشور یا کل دنیا به معنای واقعی رو تغییر می‌دن هم ویژن دارن و هم عمل می‌کنن. آدمهایی که فکر می‌کنن این کار رو انجام می‌دن بیشتر رویاپردازی می‌کنن. البته چون از موضوع زمان زیادی گذشته شاید بقیه مطلع نشن و در این بحث شرکت نکنند.
    در نهایت پیشرفت آدمها بر اساس علاقه و توانایی‌هاشون شکل می‌گیره. برای این‌که واقعا کار درستی انجام داد باید در زمان درست در مکان صحیح کار مناسب رو انجام داد.

  • MoHsen
    پاسخ

    امیر مهرانی :
    @MoHsen خیلی سخته که در این مورد بخوام در چند خط توضیح بدم. اما مسلما آدمهایی که دنیا رو در هر اندازه – یعنی جه یک خانواده باشه و چه یک شهر، کشور یا کل دنیا به معنای واقعی رو تغییر می‌دن هم ویژن دارن و هم عمل می‌کنن. آدمهایی که فکر می‌کنن این کار رو انجام می‌دن بیشتر رویاپردازی می‌کنن. البته چون از موضوع زمان زیادی گذشته شاید بقیه مطلع نشن و در این بحث شرکت نکنند.
    در نهایت پیشرفت آدمها بر اساس علاقه و توانایی‌هاشون شکل می‌گیره. برای این‌که واقعا کار درستی انجام داد باید در زمان درست در مکان صحیح کار مناسب رو انجام داد.

    بله درسته این بحثی نیست که بشه در چند خط به نتیجه درستی رسید برای همین هم من از شما درخواست دارم با پادکست ها یا نوشته های خودتون اگر میتونید این بحث رو ادامه بدید.
    با سپاس

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @MoHsen حتما سعی می‌کنم در مطالب بعدی بیشتر به این موضوع بپردازم.

  • احسان
    پاسخ

    با سلام و عرض ادب
    از مطالب بسیار جالبتون بسیار ممنونم
    مدتیه راجع به چشم انداز مطالعه می کنم و سعی می کنم اون را بهتر از قبل در زندگی و کارم استفاده کنم و تا حالا خیلی از موفقیتهایی که داشتم بواسطه چشم اندازی بوده که از اون موفقیتها داشتم. ولی هنوز نتونستم چشم اندازی برای کل زندگیم پیدا کنم که بتونه منو راضی کنه. چشم اندازی که ارزش یک عمر زحمت کشیدن را داشته باشه به هر حال نمیشه دائما در زندگی تغییر مسیر داد و باید مقصد نهایی را پیدا کرد.

Leave a Comment