این پادکست توسط شرکت چارگون حمایت شده است.
خیلی وقتها، افرادی که بخصوص در زمینه تکنولوژی کار می کنند، در مقابل خرید ابزارهای جدید (نرم افزار و سخت افزار و …) نمی توانند مقاومت کنند و هربار با ارائه یک ابزار جدید دچار این توهم می شوند که خرید آن می تواند زندگیشان را بهتر کند. فارغ از اینکه نیاز ما در لحظه چه باشد، بیشتر به سمت استفاده از ابزارهای مختلف می رویم. به همین دلیل مدام در حال تست کردن راه های مختلف برای حل مشکلاتمان هستیم، اما مشکلات کماکان پابرجا هستند. این موضوع هم در سطح شخصی مطرح می شود و هم در سطح سازمانی. یعنی یک سازمان در بکارگیری یک نرم افزار یا سخت افزار بیشتر دچار توهم می شود تا بصورت واقعی به نیازهایش نگاه کند و بیشتر به امکانات ابزار نگاه می کند. همین عامل باعث می شود که کارایی سازمان و افراد سازمان تا حد زیادی افت کند.
در این پادکست من به همراه دو نفر از دوستانم، مهدی عرب عامری و مهدی مهدیان به بررسی این موضوع می پردازیم.
مهدی مهدیان: رئیس واحد توسعه سیستمهای شرکت چارگون
مهدی عامری: مسئول بهبود فرآیندها و روشهای شرکت چارگون. عضو گروه مدیریت پروژه انجمن انفورماتیک. عضو هیات مدیره شعبه انجمن بین المللی تحلیل کسب و کار در ایران.
از اونجایی که این اولین پادکست هست، بدون شک کاستی هایی داره که امیدوارم مثل اولین ویدئو از نظرات شما استفاده کنم. زمان این پادکست حدود 28 دقیقه است که به سه فایل تقسیم شده است.
——————————————————————————————————————————————
در صفحه بپرسید؟ می توانید سوالات خود را در زمینه مطالبی که در بلاگ می نویسم مطرح کنید تا درباره آنها مطلب بنویسم.
می توانید مشترک فید مطالب این بلاگ بشوید و یا در توییتر من را دنبال کنید.
بلاگ سازمانی خود را ثبت کنید تا در Thecoach.ir به خوانندگان جدید معرفی شود.
خدماتی را که می توانم ارائه بدهم مطالعه کنید و در صورت نیاز با من تماس بگیرید.
خیلی خوب. خسته نباشی.
اینکه 3 نفره بحث کردید و هر کدوم هنگام بحث چیز جدیدی در مورد موضوع به ذهنتون رسید و بیانش کردین عالی بود. این نبود که از قبل بخوای یه چیزی رو صرفا بخونی.
اما راه حل هایی که شما و یکی از مهدی ها ! دادید ، به نظرم با اصل موضوع پادکست دچار تناقض بود. تمام راه حل های شما کاملا درست و منطقی بود. اما صحبت سر هیجان است. یعنی اینکه وقتی من یه چیزی چشمو گرفت دیگه نمیام دقیق بررسی کنم چه قدر به اون ابزار نیاز دارم و یا ندارم. میخرمش.
به نظرم بیشتر از اینکه بخوایم به قضیه از بعد منطقی نگاه کنیم باید فکر کنیم صرفا داریم یکی از نیازهامونو برطرف می کنیم. یک نیاز درونی که به جیب و آینده ی ما کاری نداره. فقط صرفا “دلمون” می خواد که یک ابزاری رو داشته باشیم. حتی اگه کلی هم دلیل و منطق برای نداشتن اون ابزار وجود داشته باشه!
در مجموع بحث جالبی بود. دستت درد نکنه.
@محمدعرفان اره مسئله اینه که این هیجان رو خیلی سخت میشه کنترل کرد اما همونطور که تو بحث مطرح کردیم خیلی وقتا این هیجان ضربه میزنه به آدم. ما می خواستیم به نتایجی برسیم که هیجان رو کنترل کنیم و هرکدوم راه حلهایی رو پیشنهاد دادیم.
با کنترل این هیجانات تو یک سازمان کاملا موافقم.
اما میترسم اگه بخوایم به صورت شخصی این هیجان را کنترل کنیم از اون طرف بام بیفتیم. یعنی انقدر خودمونو کنترل کنیم انقدر کنترل کنیم که دیگه از خیر تست و خرید هر ابزار جدیدی که میاد منصرف بشیم و در واقع بی تفاوت بشیم نسبت به گیک بودنمون.
اما به قول خودت اگه بتونیم متعادل به مواردی که تو پادکست گفتیم عمل کنیم عالی میشه. فقط کمی سخته ظاهرا !
حالا هرچی میخوای بگو، ولی حداقل iPhone که اینهمه مثال ازش زدین، توهم تکنولوژی و هیجان ابزار نیست. (یا میتونه نباشه) من در طول 3 سالی که دارم ازش استفاده میکنم، از تقریباً همه امکاناتش استفاده میکنم و لذت میبرم و حتی وقتی که زیاد زمین میخوره و خراب میشه، برای خریدن یدونه جدیدش (که منطقاً نباید هیجان جدیدی داشته باشه) باز هم هیجان خرید یک محصول فوقالعاده رو دارم و هر روز میدونم که زندگی با کمک این تکنولوژی زیباتر و دوستداشتیتر خواهد بود!! (این هم یک پیام تبلیغاتی برای اپل)
من از سبک این بحث خیلی خوشم اومد، منتظرم ادامه این بحث هستم، اما فکر کنم به وجود اومدن این هیجان فقط بعد روانی داره و فقط باید دید که چه نیازی در فرد این هیجان رو ایجاد می کنه و چه راه حل جایگزینی براش وجود داره، اصلا شاید نیازی به پیدا کردن راه حل جایگزینی نباشه چون فرد از این هیجان لذت می بره ، مگر اینکه فرد رو واقعا با مشکل مواجه کنه
شما فکر کنید که همه افراد بخوان این هیجانشون رو کنترل کنند، می دونید چه اتفاقی می افته ، هیچ محصولی جدیدی به جامعه راه پیدا نمی کنه، من این افراد با هیجان بالا رو فداکارانی می دونم که به پیشرفت بشریت کمک می کنند 🙂
خوب بود. لطفا ادامه دهید و نمیدانم چرا فایل را سه تکه کرده اید؟
سلام خیلی خوب بود اتفاقا اون قسمت هیجانات رو خیلی موافقم چون من هم در چنین شرایطی قرارگرفته ام و انتخابم صحیح نبوده
خیلی جالب بود
به نظر من اگه کسی بتونه این هیجان (من اسمشو می زارم کنجکاوی)رو کنترل کنه ،راه برای پیشرفتش کاملا هموار میشه ولی اینجا با سوال چگونه و چطور روبه رو می شویم؟
همین راه هایی که شما فرمودید درسته ولی اینو در نظر بگیرید که ما در هنگام بعضی تصمیمات وقت کافی نداریم و نمی توانیم مسأله رو تجزیه کنیم! در اینجاست که باید از افراد با سلاحیت مشاوره بگیریم تا بتونیم بهترین انتخاب کنیم(کاری که خیلی ها از انجامش فراری هستند؟)
مثلا من هیچوقت سراغ خرید کنسول های بازی نمی رم و ترجیه می دم بازی های مثل پینگ پونگ رو انجام بدم دراینجا شاید فکر کنید که عقیده قدیمی دارم یا از تکنولوژی فرار می کنم نه اگه یکم بهش فکر کنید می فهمید که این بازی های به ظاهر قدیمی مخصوصا برای ما که با کامپیوتر و تکنولوژی های روز آشنا هستیم چقدر میتونه بد باشه و کوچکترینش به دور موندن از جامعه هست…به نظر من یکی از راه های فرار از این هیجان تقویت اعتماد به نفسه… امیدوارم این کار خوب شما ادامه داشته باشه
یه توصیه هم دارم اگه این بحث به طور تصویری باشه تأثیر گذاریش خیلی بیشتر میشه
واقعا عالی بود
یک کپ دوستانه و مفید
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیات تون
برای خیلی مثل من که اول کارشون هست این مطالب خیلی میتونه کارگشا باشه و از مشکلات آینده جلوگیری کنه
@ahmd فایل رو سه تکه کردم به این دلیل که حجمش بالا بود و ممکن بود امکان دانلود برای همه فراهم نباشه و دانلودش سخت بشه.
@aghdam تصویری کردن چنین بحثهایی اگرچه امکان داره و می تونه جذاب هم باشه، اما باید محدودیتهای سرعت اینترنت رو هم در نظر گرفت. یک ویدئوی نیم ساعته حجم زیادی داره و خیلیها نمی تونن ویدئو رو ببینن. به همین دلیل اگر المان تصویری وجود نداشته باشه بصورت پادکست منتشر می کنم و اگر لازم به استفاده از تصویر باشه حتما ویدئو منتشر می کنم.
سلام پس فایل ها کجا رفتن ؟!
دوست دارم کار با ارزشتون رو دنبال کنم.
@متین ظاهرا یک مشکلی بوجود اومده. دارم چک می کنم.
واقعاً مرسی کلی استفاده کردم و ممنونم از اصلاح سریع لینک برای دانلود فایل
خوب بود. حتما بهتر هم میشه در آینده. بازم پادکست منتشر بکنید.
@امیر مهرانی
کسی که بخواد گوش کنه از اول تا آخر لازمه که هر سه فایل رو دریافت کنه، شاید بهتر بود کیفیت صدا را بیشتر فدا می کردید.
@ahmd راستش امکانش نبود. متاسفانه بخاطر اینکه اولین تجربه بود ما استریو ظبط کردیم و بعد هم که کیفیت رو کاهش دادم باز هم حجم بالا بود. اگر تک فایل می ذاشتم دانلودش سخت تر می شد. کیفیت رو هم تست کردم اگر از این کمتر می شد قابل گوش دادن نبود. در هر صورت تجربه اول بوده…
salam
agar dar zamineye podcast jedi hastid va ghasd darid an ra moratab be rooz konid mamnoon misham bahatoon dar tamas basham.daneshjooye doctoraye ertebatat hastam va rooye podcast tahghigh mikonam
سلام
متاسفانه نتونستم فایل ها رو دانلود کنم. لطفا لینک ها رو بروز کنید(اگه برام ایمیل کنید هم ممنون میشم)
با تشکر