نتیجه نظر سنجی: پاورپوینت را چه کسی باید درست کند؟

در مورد موضوع مطلب همانطور که در نمودار هم مشاهده میشه، 88% از شرکت کنندگان عقیده داشتند که ساخت پاورپوینت باید توسط خودمان انجام شود.

اما پدرام کامنتی گذاشته بود در زمینه استفاده از کلمه پاورپوینت که اشاره بجایی بود:

البته به نظر من پاورپوینت را کسی نمی‌سازد، بلکه این اسلاید است که ساخته می‌شود! پاورپوینت اسم یک نرم‌افزار است و من همیشه تعجب کرده‌ام که حتی انسانهای باسواد و حتی آی‌تی نویسان ما هم از گفتن کلمه پاورپوینت به جای اسلاید هیچ نگرانی‌ای ندارند!
به نظر من اسلاید را باید حتماً حتماً حتماً خود آدم درست کند…

و پاسخ من در این مورد:

حرفت درسته اما در نظر داشته باش که این نام پاورپوینت تبدیل شده به یک کلمه آشنای محاوره ای. وقتی هم برای عموم می نویسی دلیلی نداره از کلماتی که خودمون می دونیم استفاده کنیم. مثلا اگر تو یک جلسه شرکت کنی می پرسن که پاورپوینت داری برای نمایش؟

این نرم افزار اینقدر عمومی شده که نامش جای اسلاید رو گرفته. بخاطر همین خیلی سخت نگیر. مثل گوگل که تو زبان انگلیسی نمی گن سرچ کن می گن گوگل کن.

هدفم از مطرح کردن این مورد این بود که بگم مسئله عدم آشنایی با کلمه اسلاید و پاورپوینت نیست. اما به نظرم نام این نرم افزار اینقدر مسطلح شده که بتوان بجای اسلاید از آن استفاده کرد.

——————————————————————————————————————————————

در قسمت بپرسید؟ می توانید سوالات خود را در زمینه مطالبی که در بلاگ می نویسم مطرح کنید تا درباره آنها مطلب بنویسم.

می توانید مشترک فید مطالب این بلاگ بشوید و یا در توییتر من را دنبال کنید.

در ووزلای فناوری می توانید من را دنبال کنید و از اخبار مربوط به Thecoach.ir مطلع شوید.

بلاگ سازمانی خود را ثبت کنید تا در Thecoach.ir به خوانندگان جدید معرفی شود.

خدماتی را که می توانم ارائه بدهم مطالعه کنید و در صورت نیاز با من تماس بگیرید.

Showing 0 comments
  • roho
    پاسخ

    سلام
    به نظرم باید واگذار کرد .
    چون توی یک شرکت یا سازمان گروه های کاری مختلفی وجود داره و
    برای معرفی پروژه هر گروه اطلاعات خودشو با نظر مدیر گروه جمعبندی میکنه و مدیر گروه هم به مدیرعامل میده تا پیشنهاد و موارد اصلاحی رو اعلام کنه .
    تو این حالت هم مدیر گروه و هم مدیرعامل میدونند که پروژه چطور شروع شده و چطور تکمیل شده.

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    این نظر شما در مطلب قبلی هم وجود داره و پاسخ داده ام

  • مهدی قشمی
    پاسخ

    سلام / تو فرنگ برای این به جستجو در گوگل میگن “گوگل کن” چون خود لغت google در آکسفورد وارد شده و معادل است با جستجو در گوگل.

Leave a Comment