روی ابرها کار کنید!

این مطلب توسط شرکت پارس پک، اولین ابر سرور ایرانی حمایت شده است.

رایانش ابری یا Cloud Computing یکی از موضوع‌های داغ در سال 2010 بود و بر همین مبنا سرویس‌های زیادی متولد شدند. برای درک بهتر مفهوم رایانش ابری بد نیست به این مطلب سری بزنید. اما گسترش و پیشرفت سرویس‌های ابری همزمان با کاربرد آن برای شرکت‌ها، پیشرفت چشمگیری برای استفاده شخصی داشته و حتی به نظر من کاربردهای شخصی خدمات ابری جلوتر از کاربردهایی است که شرکت‌ها می‌توانند برای خود تعریف کنند. سرویس‌های ابری وابستگی به مکان فیزیکی برای کار کردن را از بین می‌برند و شما با دسترسی به اینترنت در هر نقطه می‌تونید به راحتی به برنامه‌های مورد نظر خودتون دسترسی پیدا کنید و کار کنید. این هم از ویژگی‌های کار در این دور و زمونه است که محدود به محل فیزیکی خاصی نمی‌شه.

موارد زیر ایده هایی است برای کار روی ابر!

روی ابرها ثبت کنید!

وقتی سایت Techcrunch یک استارت‌آپ جدید با نام Evernote را معرفی کرد من در آن ثبت نام کردم و بعد از مدتی نام کاربری من تایید شد تا جزو اولین کاربرانش باشم و بتونم اون رو آزمایش کنم. بدون شک یکی از بهترین ابزارهای یادداشت برداری که تا کنون ایجاد شده همین Evernote است. شما با این سرویس می‌توانید اطلاعات را در غالب‌های مختلف ذخیره کرده و در فضایی که به شما اختصاص داده می‌شود ذخیره کنید. Evernote نرم افزاهایی برای Windows و iPhone هم دارد که به شما اجازه می‌دهد در هر شرایطی بتوانید یادداشت کنید یا تصاویر را ذخیره کنید یا حتی بخش‌هایی از یک وب سایت را در دفترچه‌تان ثبت کنید.

روی ابرها فکر کنید!

وقتی صحبت از فکر کردن و ایده پردازی می‌شه، موضوع مکان از بین می‌ره. شما در هر نقطه‌ای که هستید باید بتونید فکر کنید، ایده پردازی کنید و موضوع را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. قبلا سایت Mindmeister را معرفی کرده بودم. با استفاده از این سایت می‌توانید نقشه‌های ذهنی ایجاد کنید و دوستان و همکارانتان را هم همزمان در فکر کردن شریک کنید. از آنجایی که تمام نقشه‌های ذهنی شما روی این سایت ذخیره می‌شه، شما می‌توانید از هرجایی به آنها دسترسی داشته باشید. البته این سایت امکان Export به فرمت‌های مختلف فایل رو هم می‌ده که بسیار کاربردی خواهد بود.

روی ابرها ذخیره کنید!

سرویس‌های زیادی برای ذخیره سازی فایل روی ابر تا کنون ایجاد شده اند. اما اگر من حاضر باشم برای استفاده بیش از فضای 2GB به یک سایت غیر ایرانی پول پرداخت کنم، بدون شک این سایت DropBox خواهد بود. DropBox یک فضای ذخیره سازی و به اشتراک گذاری فایل در اختیار شما قرار می‌دهد که هم می‌تونید بصورت خصوصی فایل‌ها رو نگهداری کنید و هم آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید. از طرف دیگه DropBox یک نرم افزار در اختیار می‌گذاره که می‌تونید اون رو روی چند کامپیوتر نصب کنید و با قراردادن فایل‌ها در فولدری که برای شما ایجاد می‌کنه، آنها را با سرور Sync کنید و به این ترتیب می‌تونید یک فایل را از چند نقطه ویرایش کنید. البته نرم‌افزار iPhone هم در این بین وجود داره که می‌تونید با استفاده از اون فایل‌ها را روی iPhone ببینید. در حال حاضر بسیاری از ابزارها وجود دارند که بصورت خودکار محل ذخیره سازی فایل خود را روی DropBox قرار می‌دهند تا شما بتوانید نتیجه کارتان را روی ابر ذخیره کنید. برای اینکه ببینید چه کارهای جالبی می‌توان با DropBox انجام داد این مطلب و این مطلب را ببینید.

روی ابرها داکیومنت بسازید!

سرعت پیشرفت گوگل در زمینه های مختلف اعجاب انگیز است. سرویس Google Doc به شما این امکان را می‌ده تا Word، Excel، PowerPoint و Visio را آنلاین داشته باشید یا به سرعت فرم‌های تحت وب ایجاد کنید و از آنها در سایت و بلاگ استفاده کنید یا بصورت مستقیم لینک استفاده آن را برای دیگران ارسال کنید. مهمترین ویژگی سرویس اسناد گوگل این است که امکان ویرایش همزمان را به شما و دوستان و همکارانتان می‌دهد.

روی ابرها برنامه ریزی کنید!

با حجم کارهایی که این روزها هر کدام از ما انجام می‌دهیم، برنامه ریزی و مدیریت فعالیت‌ها یک اصل است و ممکن است اگر این کار را انجام ندهیم نتوانیم از زمان درست استفاده کنیم. سایت‌های زیادی برای این موضوع وجود دارند اما HiTask سایتی است که به شما این امکان را می‌دهد تا با هر سیستم عاملی و با هر نوع موبایلی کارهایتان را تعریف کنید، زمانبندی کنید و انجام دهید. شما می‌توانید برای کارهای مختلف تیم تشکیل دهید و وظایف را به افراد مختلف بسپارید.البته این کار آخر کمی خرج داره!

روی ابرها حساب و کتاب کنید!

آیا برای مدیریت دخل و خرج مشکل دارید؟ آیا لازم است که بتوانید هم فعالیت‌های مالی کاریتان را مدیریت کنید و هم فعالیت‌های مالی شخصیتان را؟ سایت Buxfer به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید تمام فعالیت‌های مالی خود شامل درآمدها و هزینه‌ها را ثبت کنید و از عملکرد مالی خود در طول زمان گزارش بگیرید. همچنین این سایت به شما این امکان را می‌دهد تا برای اهداف مالی برنامه ریزی کنید و بودجه مشخصی تعیین کنید و ببینید که وضعیت هزینه‌ها و در آمدها نسبت به بودجه تعیین شده در چه شرایطی قرار دارد. نکته خوب در مورد این سایت پشتیبانی از ریال است.

روی ابرها کار کنید!

شاید اگر کمی جستجو کنید، متوجه بشوید که تقریبا برای هر نوع نیاز و سلیقه‌ای در فضای اینترنت سرویسی ایجاد شده باشه. اما در هر صورت هر کاری ویژگی خاصی داره و شما ممکنه لازم باشه ابزارهای مخصوص خودتون رو داشته باشید و فضای اختصاصی تعبیه کنید. سرورهای مجازی یکی از امکاناتی است که شما می‌توانید با استفاده از آنها نرم‌افزارها و ابزارهای مورد نظر خود را روی آن نصب کنید، فضای ذخیره سازی اختصاصی داشته باشید و از امکانات کامل یک سیستم عامل (ویندوز یا لینوکس یا هر سیستم عامل دیگر) روی ابر استفاده کنید.

——————————————————————————————————————————————

در صفحه بپرسید؟ می توانید سوالات خود را در زمینه مطالبی که در بلاگ می نویسم مطرح کنید تا درباره آنها مطلب بنویسم.

می توانید مشترک فید مطالب این بلاگ بشوید و یا در توییتر من را دنبال کنید.

بلاگ سازمانی خود را ثبت کنید تا در Thecoach.ir به خوانندگان جدید معرفی شود.

خدماتی را که می توانم ارائه بدهم مطالعه کنید و در صورت نیاز با من تماس بگیرید.

Showing 0 comments
  • نگار
    پاسخ

    ممنون. سایتهای جالبی رو معرفی کردید. در موقعیت های مختلف میتونن خیلی به دردبخور باشن.

  • محمد
    پاسخ

    من سرور رایگان رو تو سایت پارس پک تست کردم، خیلی جالب بود، اینجوری هر کسی بخواد می تونه خودش راحت سرور رو بسازه

  • زمانی
    پاسخ

    امیر جان مثل همیشه عالی بود.

  • ایمان
    پاسخ

    ایده خیلی خوبیه
    فقط بحثی که مطرحه موضوع همیشگی privacy و یا حریم شخصیهست .مثلا من چه قدر میتونم به google docs اعتماد کنم و اطلاعاتم رو در سرورهای آن قرار دهم .
    ممنون از مطلب مفیدتان

Leave a Comment