خودتان را قدم به قدم بسازید

عادت‌ها، رفتارها، کارها، برخوردها. چیزهایی در ما هست که می‌دانیم ایراد هستند. چیزهایی که وجودشان ما را خشنود نمی‌کند. این یک اتفاق طبیعی است. به همین دلیل است که هزاران راه و روش برای اصلاح همه این مسائل به شکل کتاب و فیلم و … وجود دارد. این فشارها به نقطه‌ای می‌رسد که احساس می‌کنیم حتی یک ثانیه هم نمی‌توانیم با این روش دوام بیاوریم. به همین دلیل تصمیم می‌گیریم همه این نقاط تاریک خودمان را به یکباره کنار بگذاریم.

تصمیم می‌گیریم از روز بعد کارهایی را انجام ندهیم. روش‌های جدیدی انتخاب می‌کنیم و فکر می‌کنیم که یک دوره جدید از زندگی‌مان شروع شده. تا چند روزی هم همه چیز خوب به نظر می‌رسد. اما کمی که می‌گذرد انگار که توان تحمل نداریم و همه اون موارد ناراحت کننده دوباره برمی‌گردد و ما در موقعیت شکست قرار می‌گیریم.

اما مشکل کجاست؟ چرا در انجام این تغییرات موفق نیستیم؟ چرا در تصمیم اول قاطع هستیم اما کم‌کم همه چیز را رها می‌کنیم؟

پاسخ خیلی ساده است. به‌دلیل این‌که تصمیم می‌گیریم همه چیز را به یک‌باره تغییر دهیم. هیچ چیزی در عرض چند ساعت و چند روز تغییر نمی‌کند. بجای این‌که تحت تاثیر شرایط قرار بگیریم و بخواهیم یکدفعه انجام کاری را متوقف کنیم و بهتر است کم‌کم و ذره ذره روش‌ها را تغییر دهیم. اگر رفتاری داریم که ناخوشایند است، صرفا بعد از یک تصمیم نمی‌توانیم آن رفتار را متوقف کنیم. بهتر است سعی کنیم شرایط را کمی بهتر کنیم و شرایط جدید را در مقابل شرایط قبل بسنجیم و ببینیم که چطور پیشرفت کرده‌ایم و به چه نتایجی رسیده‌ایم. وقتی در شرایط جدید تثبیت شدیم دوباره انجام یک تغییر کوچک و مقایسه نسبت به شرایط قبل. این روشی می‌تواند باشد که کمک می‌کند قدم به قدم خودمان را بسازیم.

در چارگون قصد داریم یک برنامه‌نویس PHP مسلط به جوملا را بصورت تمام وقت استخدام کنیم. اگر علاقه‌مند هستید می‌توانید به آدرس mehrani at chargoon dot com رزومه خود را ارسال کنید.

——————————————————————————————————————————————————

این مطلب در وبلاگ thecoach.ir منتشر شده است. شما می‌توانید مشترک خورا ک این بلاگ شوید.

شما توانایی‌های ویژه‌ای دارید که استفاده از آنها می‌تواند به موفقیت شما در کار و زندگی کمک کند.کارگاه شناخت توانایی‌ها.

کارگاه پرسنال برندینگ به شما کمک می‌کند تا جایگاه کاری ویژه‌ای در کسب و کار خود به‌دست آورید. ثبت‌نام کنید!

من را در توییتر و گوگل+ دنبال کنید.

Showing 0 comments
  • سعید
    پاسخ

    سلام.
    یه موضوع که بره من به شخصه سوال هست که البته ربطی به این پست نداره. به اون آگهی استخدام ربط داره.

    تا جایی که می دونم سیستم اتوناسیون چند تا دانشگاه رو چارگون طراحی کرده و …. .
    حالا هم که دنبال برنامه نویس php مسلط به joomla هستید.
    تا اینجای کار بسیار عالی.

    ولی چرا شرکت های داخلی ما تا این حد از بستر FOSS استفاده می کنند و لی به اون هیچ خدمتی نمی کنند و حاضر نیستند که نقش مهمی تو این عرصه بره کشور ایفا کنند؟
    چرا شرکت های دانش محور نداریم؟
    جرا همش از زحمات, دانش و تجربه شرکت های دیگه استفاده می کنیم ولی تمام محصولاتمون بسته هستند و …؟

    با اطلاعات کمی در مورد چارگون این نظر رو ارسال کردم. اگر در جایی از نوشته هام خبطی
    بود. پیشاپیش عذر می خوام.

  • حسین
    پاسخ

    مثل یه نرم افزار که مثلا می خوایم گسترشش بدیم یا از ابتدا بنویسیش
    اول طرحش رو می ریزیم و به قسمت هایی تقسیم می کنم و در نهایت اولی رو انتخاب و شروع به کار می کنیم تا اینکه تموم بشه و تست کنیم که مشکلی نداره و به درستی کار می کنه که بریم سراغ بعدی …

    که حالا تصور کنید همه اون کارها رو که باید یکی بعد از دیگری انجام بشن رو همشون رو بزاریم رو میز و از هر کدوم یه تیکه انجام بدیم، که باعث مشکلاتت جدی تری می شه و همین مشکلی که بیان کردید

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @سعید تکنولوژی مورد استفاده چارگون برای نرم‌افزارهاش دات نت هست. راستش من خیلی فنی نیستم و FOSS نمی‌دونم یعنی چی اما این مورد آگهی رو فقط برای طراحی و نگهداری سایت شرکت قرار هست که استفاده کنیم. اگر زمینه کاری شرکت مثلا طراحی سایت بود اونوقت حرف شما درست بود. اما وقتی قراره فقط یک سایت طراحی کنیم طبیعتا استفاده کننده خواهیم بود. نه چارگون که هر شرکتی. به نظرم توسعه رو افرادی باید بدن که با عنوان توسعه دهنده اون سیستم‌ها شناخته می‌شوند.

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @حسین دقیقا درسته. این برداشتی از روشی است به اسم A/B Testing

  • سعید
    پاسخ

    @امیر مهرانی
    منظورم Free and Open Source Software بود.

    با توجه به این جمله از شما:
    به نظرم توسعه رو افرادی باید بدن که با عنوان توسعه دهنده اون سیستم‌ها شناخته می‌شوند.

    آیا شرکت های داخلی ما رو این امر توسعه زمان و انرژی می زارن؟
    زیر ساخت IT چطور می خواد قدم به قدم ساخته بشه در حالی که هم چنان مصرف کننده باقی موندیم؟

    البته نبود قانون حمایت از تولید کننده هم خودش معضل بزرگیه.
    موفق باشید.

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @سعید در کل با حرف شما موافقم که ما هم باید در داخل کشور باید توسعه دهنده باشیم. چراکه مسیر پیشرفت از همین نقطه شروع می‌شه. تجربه جالبی که در چارگون داریم اینه که روی پلتفرم‌های دیگه این کارهای توسعه‌ای انجام شده و این توسعه در پاسخ به نیازهای خودمون بوده که می‌تونه کاربرد عمومی داشته باشه. به همین دلیل قصد داریم بخشی به‌عنوان Chargoon Labs رو راه‌اندازی کنیم و در صورت امکان این موارد رو بصورت رایگان در اختیار دیگران بذاریم. برای چارگون این موضوع روی پلتفرم‌هایی اتفاق افتاده که بصورت تخصصی روشون کار می‌کنه. اما مسیر توسعه به نظرم از پاسخ به نیاز پیش میاد. یعنی نیازی وجود داره که مثلا ماجول‌های موجود پاسخگوی اون نیستند و نیاز هست تا ماجول جدیدی اضافه بشه. توسعه به‌خودی خود شکل نمی‌گیره. فکر می‌کنم همه نرم‌افزارها و سخت افزارها به همین شکل رشد کرده‌اند.

  • سید پرهام
    پاسخ

    امام علی (علیه السلام) می فرماید:
    مراقب افکارت باش که گفتارت میشود
    مراقب گفتارت باش که رفتارت میشود
    مراقب رفتارت باش که عادتت میشود
    مراقب عادتت باش که شخصیتت میشود
    مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت میشود

  • محمد
    پاسخ

    @سعید

    شرکت‌های خارجی که روی پروژه‌های متن‌باز سرمایه‌گذاری می‌کنند «قُربَةً إلی الله» این کار رو نمی‌کنند! بلکه فقط در صورتی این کار را انجام می‌دهند که نفعش را ببرند. این نفع ممکن است از جنس تبلیغ برای شرکت، برقراری رابطه‌ی نزدیک با برنامه‌نویسان متن‌باز (جهت استخدام در آینده یا کمک گرفتن از آن‌ها به هر نحوی)، پیدا کردن تسلط فنی روی نرم‌افزار متن‌باز یا استفاده از مزیت قیمتی در بازار رقابتی نرم‌افزار باشد. در اکثر موارد کمک به این پروژه‌ها صرف نمی‌کند و بنابراین اکثر شرکت‌های خارجی هیچ سرمایه‌گذاری‌ای برای کمک به جنبش متن‌باز نمی‌کنند و فقط کاربر هستند. منتها چون صنعت نرم‌افزار جهانی بزرگ (صدها هزار شرکت با گردش مالی صدها میلیارد دلار) است، حتی اگر یک درصد شرکت‌های نرم‌افزاری دنیا به پروژه‌های متن‌باز کمک کنند این پروژه‌ها خیلی رشد می‌کنند.

    من فکر می‌کنم اگر برای شرکت‌های نرم‌افزاری ایرانی هم صرف می‌کرد این کمک را به پروژه‌های متن‌باز می‌کردند چنان که برخی از شرکت‌های ما هم از این جنس کارها می‌کنند. ولی هیچ گربه‌ای محض رضای خدا موش نمی‌گیرد (هرچند اگر بگیرد خیلی خوب است و تک و توک وجود دارند). تکرار می‌کنم اکثر قریب به اتفاق شرکت‌های خارجی هم صرفاً کاربران نرم‌افزارهای متن‌باز هستند و حتی اگر مجوز نرم‌افزار اجازه بدهد (از نوع BSD باشد مثلاً) ممکن است از کد متن‌باز در داخل نرم‌افزار متن‌بسته‌ی خودشان استفاده کنند و به روی خودشان هم نیاورند. اگر بحث‌های محافل متن‌باز را بخوانید این نوع موارد خیلی زیاد است و مواردی که واقعاً به جنبش متن‌باز کمک کنند از نظر نسبت خیلی کم هستند هرچند از نظر تعداد زیادند چون تعداد شرکت‌های نرم‌افزاری دنیا خیلی زیاد است.

  • بامداد
    پاسخ

    هرگز قدرت خود را برای تغییر خودت دست کم نگیر وهرگز قدرت خود را برای تغییر دیگران دست بالا نگیر . – هر كدام از ما انسان هاي برجسته و ممتازي مي شديم اگر بخشي از اون چيزيو رو كه از ديگران انتظار داشتيم خودمون اجرا مي كرديم .
    با نظرتون کاملا موافقم – بقول معروف step by step – اون احساس اولیه البته خیلی مهمه برای شروع و یک نکته من اضافه می کنم – تا ما نیاز به تغییر را در وجودمون احساس نکنیم نمی تونیم اونو تو وجودمون محقق کنیم . باز بهانه ای شد که از معلم دوران پیش از انقلاب یادی کنیم :
    فقر به خودی خود باعث حرکت و جوشش یک ملت و اجتماعی نمی شود بلکه اون احساس فقیر بودنه که باعث حرکت و جوشش و … می گردد .
    هرگاه تصمیم مهمی را دشوار یافتید بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود ندارید. آنتونی رابینز

Leave a Comment