اولویت بندی فعالیت‌ها

تعداد مطالب که زیاد می‌شه، این اتفاق هم میافته. یعنی فراموش می‌کنم که قبلا در مورد موضوع خاصی مطلب نوشته‌ام. موضوع اولویت بندی فعالیت‌ها هم از همین موارد بود. در کامنت‌های مطلب قبل گفته بودم که درباره اولویت بندی کارها حتما مطلبی می‌نویسم. اما یادم اومد که قبلا این کار رو انجام دادم.

در دی‌ماه 1388 مطلبی نوشته بودم با عنوان ماتریس مدیریت زمان. ماتریس مدیریت زمان روشی است که به شما در اولویت بندی کارها کمک می‌کنه. پیشنهاد می‌کنم این مطلب را حتما مطالعه کنید. می‌توانید با ترکیب ماتریس مدیریت زمان و Time Boxing به کارایی بالاتری دست پیدا کنید. برای دریافت نتیجه بهتر این مراحل را انجام دهید:

1- فعالیت‌ها را لیست کنید.

2- فعالیت‌ها را بر اساس ساختار ماتریس مدیریت زمان در ماتریس قرار دهید.

3- ممکن است برای بعضی فعالیت‌ها نیاز باشد تا آنها را به فعالیت‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. در این صورت شاید لازم باشد برای یک موضوع خاص دوباره از یک ماتریس دیگر استفاده کنید. مثلا ممکن است فعالیتی برای انجام زمان‌بر باشد و در کنار آن فعالیت‌های دیگری نیز لازم باشد تا انجام شود. فعالیت زمان‌بر مورد نظر خود از کارهای جزیی‌تری تشکیل شده که در طول روز‌های متوالی باید به آنها پرداخت. برای این نوع از فعالیت دوباره می‌توانید یک ماتریس تهیه کنید. در نظر داشته باشید که کارها را نه آنقدر باید ریز کنید که دچار سردرگمی شوید نه آنقدر بزرگ ببینید که قابل انجام نباشد.

4- برای فعالیت‌های تعریف شده از روش Time Boxing استفاده کنید و آنها را به انجام برسانید.

پی‌نوشت: در زیر هر پست، مطالب مرتبط نمایش داده می‌شوند. شما با کلیک بر روی برچسب‌ها و دسته‌بندی‌ها هم می‌توانید مطالب مرتبط بیشتری را مطالعه کنید.

——————————————————————————————————————————————

می توانید مشترک فید مطالب این بلاگ بشوید و یا در توییتر من را دنبال کنید.

آیا می‌دانید در چه کاری بیشترین میزان موفقیت را کسب خواهید کرد؟ مشاوره شغلی به شما کمک خواهد کرد که به توانایی‌های خود آگاه شوید.

اگر قرار باشد تخصص و دانش شما محصول شما باشد، چطور آن را عرضه می‌کنید؟ آیا شما در جامعه کاری خود شناخته شده و صاحب اعتبار هستید؟

نمایش 0 دیدگاه
  • احسان شیخی
    پاسخ

    سلام
    پیشنهاد می کنم کتاب «قورباغه را قورت بده» از برایان تریسی رو بخونید.

  • سعید
    پاسخ

    متن خوب و مفیدی بود.
    راجب کار های گروهی و افرادی که باید به عنوان نیمکت ذخیره حضور داشته باشند هم بنویسید. ممنون

  • حامده
    پاسخ

    مشکل اینه که آدم این مطالب رو میخونه ولی همین یاد گرفتن و چطور به کار بردن این تکنیک ها احتیاج به راهنمایی داره. من خودم قبلا معتقد بودم که آدم همه چیز رو می تونه خودش یاد بگیره. ولی الان نظرم عوض شده؛ بعد از چند تجربه ناموفق برای خودآموزی زبان و حتی خیاطی.
    سوال من اینه که آیا برای یاد گرفتن این تکنیک ها درسنامه های مجازی وجود نداره که به صورت دسته بندی و آهسته مطالب رو یاد بده؟ ممنونم

  • امیر مهرانی
    پاسخ

    @حامده امیدوارم که به‌زودی بتونم این آموزش‌ها رو بصورت مجازی و در محیط تعاملی ارائه بدم.

  • حامده
    پاسخ

    عالی مبشه. ممنون

یک نظر بدهید