برعکس باور خیلیها، کار کردن مداوم و بیوقفه باعث افزایش کارایی نمیشود که باعث کاهش آن میشود. هرچقدر مدت کار کردن و حجم کار شما افزایش پیدا کند، کارایی شما کاهش پیدا خواهد کرد. مغز، برای بازیابی قدرت حل مسئله نیاز به فضای خالی دارد. در واقع زمانهایی که مغز درگیر فکر کردن نیست به اندازهی زمانهایی که درگیر فکر کردن هست اهمیت دارد. هر از گاهی باید خود را از از جریان عادی کار بیرون بکشید و به مغزتان فرصت فکر نکردن، تصمیم نگرفتن و مسىئله حل نکردن بدهید. در چنین شرایطی در زمان بازگشت به کار مغز شما توان بالایی برای تفکر خواهد داشت. حتما تجربه کردهاید وقتی گرفتار حل چالشی در کار میشوید، رهایش که میکنید و بعد از مدتی به سراغش میآیید، مسئله به راحتی حل میشود. استراحت اثر چشمگیری بر توان مغز شما دارد.
لینک این پست در کانال مربی: اثر منفی کار کردن مداوم
به نظرم اثر این کارکردن مداوم شاید با توجه به روحیه و شخصیت افراد برای هر کسی متفاوت باشد. کارکردن مداوم برای خانواده ، کار کردن مداوم برای پول درآوردن بیشتر یا کار کردن مداوم برای راحتی در آینده !
بخشش، لازم نیست اعدامش کنید.
بخشش لازم نیست، اعدامش کنید.
با این موضوع که مولتی تسکینگ باعث پایین اومدن کارایی میشه موافقم ولی بعضی وقتا چون مجبوری باید انجام بدی و البته درسته که کارایی رو در بالا مدت پایین میاره ولی برای کوتاه مدت روش خوبیه.
حمید جان تو بیشتر کارها یک نفر نیاز داره که مولتی تسک باشه و این ماهیت کار هست و نکتهای که اشاره کردی هم کاملا درسته. مولتی تسکینگ باعث ایجاد پیچیدگی بیشتر برای مغز میشه و بهتره که هر از گاهی از کار جدا شد تا مغز فرصت ریکاوری داشته باشه.